- Akryyliamidiopas (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, kasvis- ja marjateollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, leipomoteollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, liha- ja ruokavalmisteteollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, maidonjalostusteollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, makeisteollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, yleisosa (Pdf)
- Elintarviketeollisuuden HACCP-pohjaiset omavalvontaohjeet, kalateollisuus (Pdf)
- Elintarviketeollisuus vesihuollon asiakkaana (pdf)
- Elintarvikkeiden markkinointiohje (pdf)
- Elintarvikkeiden mikrobiologisia ohjearvoja viimeisenä käyttöajankohtana tai parasta ennen -päivänä 2022 (pdf)
- God praxis för märkning av foderlager på husdjusgårdar (Pdf)
- HACCP-pohjaiset omavalvontaohjeet, yleiset lomakemallit (Word)
- Helposti pilaantuvien pakattujen kalojen ja kalajalosteiden säilyvyysmerkinnät ja säilyvyyden varmistaminen (Pdf)
- Helposti pilaantuvien pakattujen lihavalmisteiden ja valmisruokien säilyvyysmerkinnät ja säilyvyyden varmistaminen (Pdf)
- Hyvät rehuvarastojen merkintätavat kotieläintilalla (Pdf)
- Infograafi lastenruuasta 2021
- Kaupan ja teollisuuden ohje viestintään ja yhteistyöhön elintarvikkeiden takaisinvetotilanteissa (Pdf)
- Kaupan ja teollisuuden suositus joulukinkkujen kaupallisista nimistä ja eräistä pakkausmerkinnöistä (Pdf)
- Kontaktimateriaaliohje, kesäkuu 2018 (pdf)
- Kontaminaationa elintarvikkeeseen joutuneen allergeenin varoitusmerkinnät (Pdf)
- Lastenruokien infograafi: ikämerkinnät ja muut lakisääteiset vaatimukset 2021 (pdf)
- Leipomoiden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, näytteenottosuunnitelma (Word)
- Leipomoiden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, raaka-aineiden vaarat (Word)
- Leipomoiden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, vaaran arviointi ja hallinta (Word)
- Leipomoiden HACCP-pohjainen omavalvontaohje, yhteenveto kriittisestä hallintapisteestä (Word)
- Lihantuotannon hyvät toimintatavat / broileriketju (Pdf)
- Lihantuotannon hyvät toimintatavat / nautaketju (Pdf)
- Lihantuotannon hyvät toimintatavat / sikaketju (Pdf)
- Maidontuotannon hyvät toimintatavat (Pdf)
- Maitotilojen omavalvonnan kuvaus -lomake (Word, täytettävä)
- Maitotilojen omavalvonnan tukena käytettävää kirjanpitoa ja siihen liittyviä säilytysaikoja (Pdf)
- Microbiological guideline values 2022 (pdf)
- NItriittilaukattujen lihatuotteiden hapettumisenestoaineet Pdf)
- Ohje poimijakohtaiseen nettotulojen seurantaan (Excel)
- Pellava-ravitsemusinfo
- Perunasektorin tiekartta akryyliamidiasetuksen soveltamiseksi (pdf)
- Potatissektorns vägkarta för tillämpning av akrylamidförordningen (pdf)
- Rehuvarastojen merkintä (Pdf)
- Talousvesisopimusmalli - opas sopimuksen laadintaan (2017) (pdf)
- Tietopaketti startupin menestystekijöistä, tarkastelussa elintarvikeala (pdf)
- Tuoreen lihan ja raakalihavalmisteiden säilyvyysmerkinnät ja säilyvyyden varmistaminen (Pdf)
- Tuorelihasuosituksen liitteet: lainsäädännön mukaiset lämpötilat ja suosituslämpötilat (Pdf)
- Vastuullinen äidinmaidonkorvikkeiden ja vieroitusvalmisteiden markkinointi (Pdf)